Naturbruger.dk
Jagtlitteratur
Film
Om Naturbruger.dk
 
 

Jagtbøger

Ande- og gåsejægerens opskrifter

Trænger du til inspiration til tilberedelse af ænder og gæs, så er bogen "Ande- og gåsejægerens opskrifter" lige noget for dig.

Bestil

 

 

Motiverende Jagthundetræning

Ny jagthund? Motiverende træning giver glade og gode hunde, samtidig med at det er sjovt at træne hunden med motiverende træning.

Bestil

Kom i gang som strand- og havjæger

Ønsker du at drive jagten på havet eller på fjordene, hvor alle med fast bopæl i Danmark frit kan drive jagt. Bogen "Kom i gang som strand- og havjæger" vil give dig med at komme i gang 

Bestil

 

Øst for Skanhagen

Den stille stund på fjorden, hvor ænderne pludselig svirrer over lokkerne, eller bukken der langsomt træder ind på arenaen, har Karsten Andersen ofte oplevet, og som enhver anden jæger har Karsten også hørt mange jagthisto-rier i gode venners lag.
Disse historier har Karsten nedfældet, sammen med nogle hans egne oplevelser, og vi kommer langt omkring.

Bestil

 

Liebhavergaarden og den fynske cowboy

Salget af liebhavergaarden fører til mødet med den fynske cowboy, hvor tømreren bliver vidne til en hændelse, som han godt kunne have været foruden.
Rævestreger, hvor det ubetinget er ræven, der trækker det længste strå.
Udlandsture efter hjorte, under store strabadser og genvordigheder med jagtrejsebureau, der trods alt får en lykkelig exit.
Sådan øser Henrik Juel Hansen ud af mange oplevelser fra et jægerliv, når jagt er bedst, nemlig i gode venners lag og på naturens præmisser.

Bestil

 

Jagtfugle på verdenstræk

Spændende nyhed for jægere med hang til jagt i udlandet. Gennem de seneste ti år har Thomas Lindy Nissen og hans bror Sebastian gentagne gange oplevet spændingen ved jagt, natur og fremmede kulturer i mange lande på tre kontinenter – Europa, Asien og Afrika.

Bestil

 

 


Naturbruger.dk 2010